Tijdens de Gamescom is alles mogelijk, de beurs is inmiddels ook van immense waarde voor de uitgevers en is voor de pers een bezoek bij uitstek. Maar wat voor verrassingen zullen uit de doeken worden gedaan tijdens deze beurs?

Nowgamer heeft een leuke round-up gemaakt met enkele interessante uitspraken. We hebben ze voor jullie even allemaal op een rijtje gezet, laat ons in de comments weten wat jullie graag zien gebeuren en wat je denkt dat er gaat gebeuren.

Modern Warfare 3 multiplayer onthulling

http://playsense.nl/images/file/img_4e491172219a6.jpg
Zal Activision tijdens de Gamescom nu eindelijk wat meer van de Modern Warfare 3 multiplayer gaan laten zien? De release komt nu toch wel dichterbij en het zal nu toch weleens tijd worden dat we meer van deze game te zien krijgen. De kans wordt groot ingeschat gezien de strategie van Activision met het tonen van modes van de CoD-franchise.

Multiplayer voor Mass Effect 3

http://playsense.nl/plaatjes_2011/img_4dfa1f918336f.jpg
Alhoewel het nog niet aangekondigd is bestaat de kans nog steeds dat Mass Effect 3 een multiplayer zal krijgen. Deze feature verwachtte men eigenlijk al aangekondigd tijdens de E3 persconferentie van Microsoft, maar helaas gebeurde dit niet. Wellicht dat men tijdens Gamescom dit onthult.

Nieuwe Syphon Filter

Het zal toch geweldig zijn? Eindelijk een nieuwe Syphon filter. Het was de sterkste franchise van PlayStation tussen 1999 en 2001. Er zijn nog wel Syphon Filter games uitgebracht op de PlayStation 2 en PlayStation Portable, maar een versie voor de PS3 is nog steeds uitgebleven. Zal dit nu dan eindelijk gaan veranderen?

PlayStation 3 wordt in prijs verlaagd

http://playsense.nl/images/file/img_4e4164456d2da.jpg
Een vernieuwde versie zal dit jaar nog niet komen, alhoewel de PS3 Slim toch ietsje veranderd is. De verwachtingen zijn alleen dat PS3 in prijs naar beneden gaat en dat de prijs gelijk getrokken wordt met de PS Vita. We zouden dan 300 euro gaan betalen voor het uitgebreide model en 250 voor een model met kleinere harde schijf. Wij verwachten een prijsverlaging alleen eerder tijdens de Kerst of met de Tokyo Game Show.

PS2 games naar het PlayStation Network

http://playsense.nl/images/file/img_4e49113014f4e.jpg
Het zou toch geweldig zijn om al die PS2-klassiekers weer eens te kunnen spelen zonder het stof ervan af te blazen? Dat de digitale revolutie voor de manier waarop we media consumeren eraan zit te komen, dat is duidelijk, maar hoe snel nog niet. Zal Sony de stap nemen PS2-games aan te bieden in de PlayStation Store? Lets hope so.

Battlefield 3 speelbaar op consoles

http://playsense.nl/images/file/img_4e4915cadc6be.jpg
Als is het maar behind closed doors, wij willen Battlefield 3 op de console spelen. De PC-versie is tot nu toe de enige versie die EA Games geshowd heeft, we vrezen dan ook voor de graphics op de console. Hopelijk zal EA dan ook nu wel BF3 op de consoles laten zien, dit hebben we inmiddels namelijk verdient, toch?

Andere geruchten

Naast alle bovenstaande ‘hoofd’ geruchten zijn er ook nog enkele andere spektakels die zo maar uit zouden kunnen komen. Deze hebben we voor jullie hieronder even op een rijtje gezet.

  • Santa Monica kondigt hun nieuwe game aan, God of War: IV waarschijnlijk
  • Microsoft zal Kinect demonstreren met Halo, fail?
  • Sony komt met een aankondiging rond Starhawk
  • Er komt een exacte releasedatum aan voor de PS Vita
  • THQ zou met een spin-off komen van Saints Row voor het PlayStation Network en Xbox Live