Het eerste deel van de serie, Batman: Arkham Asylum, blaasde vriend en vijand weg. Niemand had verwacht dat het spel zo goed ging zijn en dat werd beloond met hoge cijfers. Na het succesverhaal van Batman: Arkham Asylum moet Batman: Arkam City het minsens even goed doen. Maar of Batman: Arkam City een even groot succes gaat worden net als zijn voorganger, dat zullen we pas weten komen op 21 oktober, de dag waarop de game verkrijgbaar is.

De fans van Batman moeten na 21 oktober nog wat geld zien over te houden, want de eerste twee downloadable content packs van de game staan al gepland. Op 1 november komt de eerste DLC, Nightwing Bundle pack uit en bevat heel wat leuke dingen. Zo krijg je in deze pack Nightwing en dat met zijn eigen unieke gadgets en special moves. Je kan met hem in alle challenge maps aan de slag gaan en ook nog eens op twee extra challenge maps die in het pakket zitten, namelijk Wayne Manor en Main Hall. De DLC bevat ook een bonus Animated Series Nightwing character skin.

Dit is nog niet alles, want op 22 november staat al een tweede DLC, Robin Bundle Pack, gepland. Beide DLC packs zullen € 6,99 kosten en zijn downloadbaar in de PlayStation Store.