Vandaag zijn er vijftien nieuwe screenshots vrijgegeven en we kunnen wel stellen dat deze screenshots er prachtig uitzien. Er zitten een paar actiefoto’s in die erg gedetailleerd zijn net als de bloedmooie plaatjes van de stadions en arena’s. Er zitten ook vier plaatjes van het menu bij, hierin is goed te zien hoe de karakters eruit gaan zien en hoe de wereldkaart gaat werken.

Op de actiefoto’s is te zien dat er ook professionele voetballers in de game zitten die de straatvaardigheden blijkbaar nog niet verleerd zijn. Wat het onrealistische was uit de oude games, was dat deze legendes op oude voetbalveldjes voetbalden. Nu is dit anders, ze staan namelijk in schitterende stadions. In deze stadions worden nu ook professionele toernooien gehouden.

Na deze prachtige screenshots (die hieronder te zien zijn) is deze game toch wel een stuk interessanter geworden. De game zal begin 2012 verkocht worden en met deze beelden is de game al goed op weg (een stuk beter dan de vorige game uit de serie).