http://playsense.nl/images/file/img_4ea69c37a2328.jpg

Helemaal out of nowhere komt Rockstar ineens met de aankondiging dat Grand Theft Auto V is aangekondigd, de opvolger van het succesvolle IV. Op de website van de uitgever sierde opeens een logo van Grand Theft Auto met daaronder het label van ‘Five’. Daarnaast bevat de site ook nog eens informatie over de eerstvolgende trailer, deze komt uit op 2 november wat al behoorlijk snel is.

Het is al een behoorlijke tijd geleden dat Grand Theft Auto IV in de winkels lag, we praten namelijk over een Europese releasedatum van 29 april 2008. De launch van Grand Theft Auto IV was een behoorlijk grote en heeft de franchise weer behoorlijk op de kaart gezet. Ook de expansion packs voor GTA IV waren een regelrechte hit en we mogen wel spreken van een daverend succes als we het over GTA IV hebben.

Alhoewel we nog helemaal niets weten over GTA V is de kans groot dat het allemaal alleen maar bigger en better gaat zijn. Welke stad zal het zich afspelen? Welke hoofdrolspeler? Zijn er vernieuwde gameplay elementen? Vragen die nu door menig GTA-fan hun hoofd giert. Hopelijk krijgen we 2 november meer duidelijkheid, wanneer de trailer in onze schoot wordt geworpen.