Deus Ex: human Revolution Benelux Edition

Deus Ex 3 komt in navolging van het eerste en tweede deel die respectievelijk in 2000 en 2004 verschenen. In de game moet de speler wederom gaan uitzoeken welke mysterieuze complotten schuilhouden in de fictieve science-fiction wereld. Het is het jaar 2027 in deze prequel en we mogen in de huid kruipen van privé-beveiligingsbeambte Adam Jensen.

Adam is geen simpele uitsmijter en heeft in deze actie-RPG de beschikking over een uitgebreid skill-systeem en geavanceerde apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan verschillende munitietypen, aanpasbare wapens en mechanische modificaties voor je lichaam. Verder zit de game vol RPG-elementen, vergelijkbaar met het eerste deel. Deze exclusieve Benelux Edition bevat een extra missie, vier unieke wapens en een Automatic Unlocking Device. Deze unieke editie is alleen beschikbaar in Nederland en België.

Prijs: €22,50
Verzendkosten: €2,-
Link: 4evergames
iDEAL: Ja

Splinter Cell Trilogy

Tom Clancy’s Splinter Cell HD Trilogy is de ultieme compilatie van spannende avonturen met Sam Fisher in de hoofdrol. Speciaal voor de uitgave zijn de beelden van de eerste drie games naar een schitterende hd-resolutie opgepoetst. Sam Fisher is een agent van Third Echelon. Deze organisatie lost allerlei problemen op, niet met veel geweld en kabaal, maar in de schaduw!

Tom Clancy’s Splinter Cell HD Trilogy bevat drie verschillende games met Sam Fisher. Tom Clancy’s Splinter Cell, Tom Clancy’s Splinter Cell Pandora Tomorrow en Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory zorgen ervoor dat iedereen die echt spion wil zijn, op de PlayStation 3 kan gaan sluipen!

Jij speelt Sam Fisher, een goed getrainde geheimagent van Third Echelon. De balans van de wereld ligt in jouw handen. Jij moet in de rol van Fisher het terrorisme bestrijden, en dat op het moment dat internationale relaties op het punt staan om te ontaarden in de Derde Wereldoorlog.

Prijs: €19,99
Verzendkosten: €1,95
Link: YourGameZone
iDEAL: Ja

DiRT 3

Dirt 3 is de nieuwste telg uit de populairste rallyrace-serie. Het gas intrappen is belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat je weet wanneer je moet sturen en remmen. Het wegdek verandert continu en natuurlijk spelen de weersomstandigheden een belangrijke rol in Dirt 3. Met dit nieuwste deel uit de serie verlegt Codemasters alle grenzen!

De beste rallyauto’s uit vijftig jaar autosport zijn meegenomen in Dirt 3. In de carrièremodus kom je meerdere van deze wagens tegen in de vele offroadrace-evenementen. Je strijdt voor een toppositie op de wereldwijde rankinglijst, modder spettert op de ramen, en de versnellingen worden flink beproefd. Remmen, schakelen en het stuur omgooien is nog nooit zo leuk geweest!

De realistische manier waarop de auto reageert op de weersomstandigheden en het wegdek vormt een centraal onderdeel van Dirt 3. Daarnaast bevat de game ongekend mooie graphics waardoor de racebeleving echt de huiskamer in wordt geblazen!

Prijs: €18,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja