http://playsense.nl/images/file/img_4f0c824010b1a.jpg

Kleine update vanuit het Ubisoft-kamp, de nieuwste Ghost Recon Future Soldier heeft namelijk een releasedatum gekregen. Vandaag heeft de uitgever bekend gemaakt dat de game op 24 mei 2012 in Europa wordt uitgebracht. De game komt uit op de Xbox 360, PlayStation 3 en natuurlijk de PC.

Verder wist de uitgever ook nog te melden dat we in April een multiplayer beta kunnen verwachten. Deze beta komt uit op de PS3 en Xbox 360.

Marcel Keij, Directeur Marketing van Ubisoft Benelux, had nog wat toe te voegen aan deze datum. Zo vertelt hij dat de game boordevol “stevige en kwalitatieve gameplay” zit. We gaan hem hier waarschijnlijk in mei gelijk in geven, want de game ziet er ontzettend veelbelovend uit.

“Wij hebben goed geluisterd naar onze fans. De nieuwe Ghost Recon zit boordevol stevige en kwalitatieve gameplay, met de unieke eigenschappen waarmee de franchise zijn eigen plek veroverd heeft. Wij bedanken alle liefhebbers voor hun geduld en kijken uit naar de spectaculaire lancering in mei”, aldus Marcel Keij, Directeur Marketing Ubisoft Benelux.