Zoals je al hebt kunnen lezen in onze review van Uncharted: Golden Abyss is de Uncharted titel in snackformaat zeker niet een slap aftreksel van het origineel. Toch mist de titel wel iets wat Uncharted 2 en 3 wel te bieden hadden, namelijk een multiplayer.

Het lijkt er op dat daar binnenkort verandering in gaat komen. Sprekende met Destructoid gaf een developer aan dat we iets compleet anders kunnen verwachten voor Uncharted: Golden Abyss in de nabije toekomst. Een co-op modus of wellicht een complete multiplayer zou dus voor de hand liggen.

Maar dat is niet alles! Destructoid heeft nog meer Vita developers achterna gezeten en zo kwamen zij erachter dat het team achter Resistance: Burning Skies er alles aan wil doen om de console ervaring compleet te evenaren, wat dus alleen kan inhouden dat de Vita versie ook een verpletterende multiplayer krijgt.

Momenteel is nog niets zeker en het blijft speculatie, maar gezien de geschiedenis van de twee franchises zouden de aankondigingen in ieder geval geen grote verassingen zijn.