Gisteren konden jullie hier het nieuws lezen dat erop 27 april, de dag waarop we ook van versie veranderen, een ‘schokkende’ onthulling over inFamous en Uncharted 2: Among Thieves wordt gedaan. Op de officiële US PlayStation website staat namelijk een interessante teaser waarop deze twee games afgebeeld staan, met dus de aankondiging van de ‘schokkende’ onthulling.

Het lijkt erop dat er vandaag het één en ander gelekt is omtrent deze zogenaamde schokkende onthulling. Er is namelijk een Best Buy pre-order poster van inFamous gelekt, deze verraadt echter dat Uncharted 2: Among Thieves een multiplayer beta zult gaan krijgen. Ook zal er een downloadbare demo komen van inFamous. Het enige wat je hiervoor moet doen is inFamous pre-orderen, wanneer je er dus voor kiest om het volledige spel ook te kopen, zal je ook een Uncharted 2: Among Thieves bèta key erbij krijgen.

Met dit nieuws kunnen we nu eindelijk dan concluderen dat Uncharted 2: Among Thieves een multiplayer mode zal bevatten. Toch raden we je aan om aanstaande maandag toch dit nieuws nog even te volgen omtrent meer informatie. Het is namelijk nog niet bekend of dit ook voor Europa geldt. Hieronder kun je trouwens de gelekte Best Buy pre-order poster zien.