Waarschuwing: Dit bericht bevat spoilers omtrent Mass Effect 3. Komt tot zien komt tot zien, de gamer community heeft weer iets gevonden om over te zeiken. In Mass Effect 3 krijgen we eindelijk het gezicht te zien van Tali, een personage in de game. Bij het onthullen van haar gezicht heeft BioWare echter een gevalletje van verdwenen inspiratie ervaren.

Dit resulteerde in het simpelweg editten van een zogenaamde stock photo, welke gratis beschikbaar is voor iedereen met een account van de desbetreffende site. De gelijkenissen zijn inderdaad wel erg opvallend, maar ik ben toch enorm benieuwd hoe mensen hier achter kwamen. Wie heeft er zoveel tijd besteed aan het bekijken van standaard images op Google dat ze deze afbeelding in een split second konden herkennen?

En dan nog wel belangrijker, maakt het ook echt wat uit? Doet dit afbreuk aan de game in zijn geheel? Moeten we nu allemaal verontwaardigd BioWare mailen en hun producten boycotten, of zal dit iets zijn wat elke developer wel doet, zij het dat het normaliter niet zo snel opvalt? Laat het ons vooral weten in de comments, onze mening over de game zal binnenkort te vinden zijn in onze review.