http://playsense.nl/images/file/img_4f6758f9021b2.jpg

Het zal de eerste keer in de geschiedenis van gaming zijn dat de uitgever het einde van een game gaat veranderen met een patch.Tenminste, als BioWare besluit het einde van Mass Effect 3 te veranderen. Alhoewel ze eerst geen plannen hadden om dit te doen geven ze nu toe dat ze hier nog niet over uit zijn. Op het moment zijn ze bezig met het verzamelen van feedback van gebruikers en gaan ze kijken wel besluit ze gaan nemen.

Het einde van Mass Effect 3 heeft veel stof doen opwaaien bij de fans. Of het een goed idee is om je ‘fout’ toe te geven en het einde te veranderen, dat is uiteraard een punt ter discussie. Zelf denk ik dat je het beste gewoon de boel kunt laten zoals het is en het mee moet nemen als een les voor de volgende keer. Wat denken jullie? Moet BioWare het einde veranderen of is het wel goed zo?

Onze review van Mass Effect 3 kun je hier lezen.

We are aware that there are concerns about a recent post from this account regarding the ending of the game. In this post it was stated that at this time we do not have plans to change the ending.

We would like to clarify that we are actively and seriously taking all player feedback into consideration and have ruled nothing out. At this time we are still collecting and considering your feedback and have not made a decision regarding requests to change the ending.

Your feedback and opinions are of the utmost importance to us. We apologize for any confusion this has caused. Our top priority regarding this discussion is to keep communication with you, our loyal fans, open and productive.