De website Siliconera heeft van een anonieme bron de tekst ontvangen die is geschreven voor een aankomende teaser. De tekst is een soort toespraak en is hieronder te lezen.

“My sons and my daughters, today we take the first step toward our imperial future.

“For years, this once-great nation has stagnated in the shadow of its enemies. Governed by scoundrels who flaunted the ideals established by my father, these traitors… these enemies of our race have diluted and exploited the triad of Duty, Obedience, and Loyalty.

“This regime, this corrupt regime, has been dissolved. In its place does rise an era of stability and strength. A time of opportunity born from a promise that we shall return our people to their proper sphere of dominance.”

Volgens de bron zijn de woorden duty, obedience en loyalty die in de tekst staan specifieke woorden die een Helghast zou gebruiken. Ook meldt de bron dat bovenstaande wordt gesproken door een vrouw, wat er misschien op wijst dat dit de dochter is van Visari.

Helaas is het ook nog niet duidelijk of de teaser bedoeld is voor de release op de PlayStation Vita, of dat er een vervolg komt op de PlayStation 3. Het zou zelfs voor de pas aangekondigde game PlayStation All-Stars Battle Royale kunnen zijn. Zodra er meer bekend is lees je dat natuurlijk bij ons.