Zoals je ziet kijk je tegen een hele andere PS3-Sense dan dat je gewend was, dit komt omdat we zojuist over zijn gegaan op PS3-Sense versie 3. De nieuwe website zou eigenlijk pas maandag 27 april online gaan, maar omdat we in principe ‘klaar’ waren hebben we het besloten een dagje eerder te doen. Deze nieuwe versie is niet iets wat in één keer gebeurd maar zal verspreid geΓ―ntroduceerd gaan worden in de komende maanden. Zo zullen we ook nog na de zomer, dit jaar, een compleet nieuw forum lay-out gaan introduceren samen met enkele nieuwe functies. Voor nu zijn we in ieder geval blij dat de basis van een nieuwe PS3-Sense online staat en dat we verder kunnen gaan bouwen op dit fantistische nieuwe framework. Ook gaan we hard werken aan meer in-depth artikelen en natuurlijk de laatste nieuwtjes.

Natuurlijk verwachten we niet dat deze versie compleet ‘bug-vrij’ zal zijn en daarom vragen we je, indien je een bug gevonden hebt, dit te melden via het daarvoor bestemde forum topic. Mocht de bug echter zo hardnekkig zijn dat je je account kwijt bent of dat je niks meer kan posten, zend dan even een mailtje naar [email protected]. Feedback over de nieuwe website kun je hieronder via een reactie laten weten, we zijn namelijk heel erg benieuwd wat je van de nieuwe website vindt.

Natuurlijk hebben we ook enkele prijsvragen om de ‘launch’ van de nieuwe website, ondanks de drukte, te kunnen vieren. Hiervoor willen we Codemasters Nederland, Atari Benelux en Warner Bros. Nederland ontzettend voor bedanken!

Update: De grootste downtime en server-problemen lijken zo’n beetje opgelost te zijn. Iedereen die zich zorgen heeft gemaakt over hun prijsvraag mailtjes, maak je niet druk, alles is aangekomen. Voor degene die nog niet hebben meegedaan aan de prijsvragen, waar wacht je nog op? Veel plezier op V3!