Akihiro Hino, CEO van Level-5, heeft tijdens een pre-TGS evenement laten weten graag nog eens een keer samen te werken met filmstudio Ghibli. De eerste samenwerking bij het No Kuni: Wrath of the White Witch project is dus een succes gebleken. Mocht er voor beide studio’s weer een mogelijkheid komen om samen ergens aan te werken, dan zal dit volgens Hino zeker gaan gebeuren. Hij zei het volgende:

If there is a potential opportunity to work with them again, yes, we’d like to work on some joint projects with them in the future – if there is, of course, a possibility.”

Ook weet Hino al van welke film hij graag een game wilt maken, namelijk Castle in the Sky. In deze film valt de bewusteloze Sheeta in de handen van een jongen nadat zijn luchtschip is aangevallen door piraten. Samen moeten zij vluchten voor deze piraten en het leger, aangezien Sheeta in bezit is van een magische hanger die toegang heeft tot het koninkrijk van Lupta. Dit is een luchtkasteel dat zich bevindt op een zwevend eiland.