Tegelijkertijd met de release van Call of Duty: Black Ops 2 zal Call of Duty Black Ops: Declassified gaan verschijnen, de eerste PlayStation Vita adaptie voor de franchise en deze game bevat zowel een single- als een multiplayer die perfect in het Call of Duty universum zal moeten passen. In dat opzicht is het een interessante game om naar uit te kijken, maar daar komt nu nog een leuke extra bij.

Jaren geleden is er een Call of Duty voor de PlayStation Portable verschenen, dit was Call of Duty: Roads to Victory en elke koper van Call of Duty Black Ops: Declassified zal deze PSP game gratis kunnen downloaden. Deze PlayStation Portable game is echter niet via de PlayStation Store verkrijgbaar, maar door deze extra bij Call of Duty Black Ops: Declassified valt te verwachten dat de game vroeg of laat ook als losse download in de PlayStation Store zal verschijnen.

Let wel, Call of Duty: Roads to Victory is op zich een leuke game, maar de gemiddelde Metacritic score staat op een 64. Niet heel indrukwekkend, maar dat neemt niet weg dat het een aardige actie is.