Vandaag is de officiële releasedatum van Medal of Honor: Warfighter in Amerika en voor de verandering zijn er nog totaal géén reviews online gezet van de game. Waarom is dit het geval? Schijnbaar waren er heel wat serieuze problemen met zowel de single- als multiplayer van de nieuwe Medal of Honor. EA en Danger Close raden daarom iedereen aan de day one patch te downloaden om de ervaring te redden.

Vandaag heeft EA de patchnotes vrijgegeven van alles wat de patch zou moeten verhelpen. Uiteindelijk bleek het een waslijst te zijn zoals we die nog nooit eerder zagen bij een day one patch. De patch zou de oplossing moeten zijn voor een variatie aan bugs. Van een exploit bij het quick scopen tot (audio)visuele mankementen, maar ook de algemene stabiliteit van de game behoorden tot de lijst.

EA wilde graag dat reviewers de juiste ervaring zouden meenemen in hun reviews en heeft daarom de wereld tot een halt geroepen bij het online zetten ervan. Wij zijn er in ieder geval zeker van dat de patch de game ten goede komt, maar of de game ook daadwerkelijk zo goed is lees je in onze review die je binnenkort mag verwachten!