Forum

Topic: Verduidelijking Bans, Downtime V3, etc.

Anoniem's avatar

Om even in te spelen op een aantal zaken die gemeld zijn in het wat controversiële feedback topic van vandaag (19-05) heb ik hier een aantal puntjes die niet geheel onbelangrijk zijn om te weten.

Bans – De bans die vandaag gevallen zijn op Sense accounts zijn niet op enkel dit topic gebaseerd (het geven van kritiek, zelfs slecht onderbouwd, zal je nooit een ban opleveren). Alle bans die vandaag gevallen zijn, zijn tijdelijk en komen over een maand te vervallen. Verder wordt er inhoudelijk alleen met de persoon in kwestie zelf gesproken, en het is dus ook niet de bedoeling dat je gaat vissen naar informatie bij een PS3-Sense crew lid.

Downtime Sense – Wij zijn nog steeds hard bezig om de downtime van Sense zo laag mogelijk te houden. Wij hadden zelf niet verwacht zoveel problemen tegen te komen, en wij zijn hier logischerwijs net zo blij mee als jullie…(niet blij dus!). Zodra hier meer nieuws over is horen jullie dat meteen.

Vertrek van Error en Edwin – Velen van jullie tasten in het duister over de plotseling-lijkende vertrekken van Edwin en Jeffrey. Deze beslissingen zijn goed doordacht al dan niet in overeenstemming genomen. Gelukkig zijn zowel Edwin als Jeffrey nog steeds actieve members en zijn we ze dus ook niet helemaal kwijt. 🙂

Het begrip “Off-topic” – Er schijnt ook wat onduidelijkheid te zijn over wat ‘off-topic’ nu precies inhoudt, en waarom dat in de meeste gevallen niet is toegestaan. Op ons forum worden onder andere veel vragen gesteld en beantwoord, iets waar we groot door zijn geworden. Als mensen zoeken op problemen, en vervolgens de grootste offtopic onzin tegen komen, is de kans erg klein dat ze het antwoord nog vinden. Om deze en een aantal andere redenen zijn we vrij strict met offtopic reacties in het algemene gedeelte van het forum. Een keerzijde hieraan is dat er in het daarvoor bestemde Off-Topic forum extreem losjes word gemodereerd en je hier dus lekker je gang kan gaan.

Forum activiteit – Omdat het forum niet meer als ruggengraat van de site functioneert maar als onderdeel (zoals het hoort) lijkt de activiteit inderdaad wat lager. Uiteraard zijn we achter de schermen hard bezig om ook het forum te vernieuwen en nieuwe features in te voeren. Als je suggesties hebt zijn die natuurlijk altijd welkom op het feedback forum!

Klachten – Verder werd er geklaagd dat PS3-Sense staff leden onterecht handelen en overdreven reageren waarbij professionaliteit te hoog in het vaandel staat. Wat ik opvallend vind is dat we sinds V3 het forum wat losser hebben gelaten, en er juist nu klachten over komen.

Alle feedback, specifieke klachten, ideeën en suggesties voor PS3-Sense zijn welkom, of dit nu gaat over hoe het forum gerunned word, hoe de frontpage eruit ziet of hoe crew leden zich gedragen. Mocht het te persoonlijk worden om publiekelijk te posten of je kunt bijvoorbeeld niet meer inloggen op de site kun je ook even een mailtje sturen naar Roy ([email protected]) of naar mij ([email protected]).

Ik hoop hier op ze minst een aantal vragen mee beantwoord te hebben. 🙂

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.