Forum

Topic: Ac4 black flag

Anoniem's avatar

Heeft er iemand save game van Ac4 black flag pc het liefst van alleen het verhaal uit gespeeld heeft

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

 1. 2 XP
  KingsizeKeie's avatar

  Tot 2 keer toe waren mijn save games weg bij Uplay/Cloud (ook bij AC Unity) en kon ik weer opnieuw beginnen met die games, toen heb ik beide games op de consoles gekocht maar ik kan je verzekeren dat dat wel een enorme stap terug is grafisch gezien.
  Ik heb daarna nooit meer vertouwen gehad in Uplay, ook omdat het op Ubisoft forums meerdere malen aangekaard is maar er gewoon niks mee gedaan wordt (Ubisoft reageert niet eens).
  Maakt ook niks uit als je het spel via Steam koopt want dan wordt je als nog geforceerd om via Uplay te spelen, Uplay is vergeleken met Steam/GOG een drama.
  Ubisoft geeft in mijn ogen niks om pc gamers en is voor mij gewoon (zoals wel meer kuch… EA) een ordinair cash bedrijf geworden met games die erg repetitive zijn maar dat terzijde.
  Al hadden ze die save games error maar gewoon gefixet dan was mijn mening anders geweest en was ik veel meer games van Ubi op de pc blijven spelen (om bv. prijsverschil, FPS, modding en muis en toetsenbord) maar het vertrouwen is helaas weg.

  Ik snap wel dat er ge-pirate wordt, ze werken er zelf aan mee.

 2. Anoniem -
  Anoniem-5090's avatar

  Mis ik iets? Wat wil je nu met de save van n uitgespeeld spel?