Forum

Topic: Apex Legends

Anoniem's avatar

Hey mensen,

Zijn hier toevallig ook personen die Apex Legends spelen en een keer willen squatten?
Ik word helemaal ziek van het constant solo queuen. Mijn irl vrienden waar ik mee speelde gamen niet meer of zijn te druk met gezin etc. Daarbij speel ik tegenwoordig ook op xbox/pc het ps4 platform waar 99% van mijn vrienden op zitten. Ik ben een casual player (0.8kd). Voeg mij maar toe als je wilt, kan je mij om één ofandere reden niet vinden via ingame friend search, moet je jouw ign maar geven en dan voeg ik je toe.

Mijn xbox acc is: Maluku1985
Mijn pc/steam komt later als ik mijn i71200k/RTX3060ti systeem binnen krijg eind vd maand.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. 9715 XP
  stefan52a's avatar

  Hopelijk vind je mensen om mee te spelen, zou leuk zijn. Helaas zelf echt meer op de PS5 alleen.

 2. 210 XP
  -Maluku1985-'s avatar

  @stefan52a: Het is toch cross-play? Ik heb ook mensen uit mijn ps4 list op mijn xbox/pc accounts, zijn alleen nooit online :/

 3. 9715 XP
  stefan52a's avatar

  @-Maluku1985-: Is dat zo? In dat geval kan het wel eens een keer.

 4. 210 XP
  -Maluku1985-'s avatar

  @stefan52a: Ja tussen het Xbox live en psn platform is er cross-play, wil je echter ook op pc servers spelen dan moet je uitgenodigd worden door iemand met een origins/steam apex account, dan kom je als console speler op de pc servers. In het begin van de cross-play werden console spelers standaard nog met pc spelers gematched, maar dit is al een paar seizoenen niet meer het geval.

  Ik speel nu op pc (aan de tv met controller haha) sinds ik mijn pc binnen heb gekregen afgelopen weekend. Laat maar weten wanneer je zin hebt, dan moet je even jouw username geven zodat ik je toe kan voegen!