Forum

Topic: Gran Turismo 7 – 25th anniversary edition.

Anoniem's avatar

Volgens verschillende webshops zit er naast een PS5 disc ook een PS4 voucher in deze editie. Wil dit dan zeggen dat ik de PS 5 disc zelf kan gebruiken en de voucher aan iemand met een ps4 kan geven?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

6 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-5795's avatar

  of verkopen

 2. Anoniem -
  Anoniem-6165's avatar

  Of aan iemand met een ps5 (gratis de ps4 naar ps5 versie…?) Weet niet of dit kan.

 3. Anoniem -
  Anoniem-2024's avatar

  @Anoniem-6165: met het prijsverschil tussen ps4 en ps5 prijs bij aankoop, denk ik niet dat er een gratis upgrade gaat zijn. Dat zie je wel als het dezelfde prijs is

 4. 114 XP
  ThaBEN's avatar

  Houdt er rekening mee dat de code voor de PS4 versie mogelijk gebundeld zit met alle extra DLC content. Het is nog niet bevestigd of de PS4 voucher een aparte code betreft of indien deze samen met de DLC in 1 code is verwerkt. Indien dat laatste het geval is kun je de code niet verkopen zonder ook alle andere extra’s kwijt te raken die je op de PS5 versie wil gebruiken.

  – 1,000,000 CR (in-game credit)
  – FIA Gran Turismo Championships World Series Model – Toyota GR Yaris met speciefieke land kleuren.
  – 30 manufacturer & partner PSN Avatars
  – Gran Turismo 7 Soundtrack

  Desalniettemin heb ik de 25th anniversary edition besteld en wacht ik met openmaken totdat bevestigd is of het een aparte code betreft of niet. Afhankelijk daarvan zal ik mijn voucher te koop zetten voor circa €40, of het spel terugsturen en de reguliere PS5 versie kopen.

  Andere vraag, je krijgt bij deze versie een Steelbook. Is bekend of je naast de steelbook ook een regulier hoesje krijgt? Mijn Steelbooks zet ik het liefst ter display op een aparte plek, echter zonder regulier hoesje is dat geen optie (zoals o.a. helaas bij Hot Wheels Unleashed het geval was).

 5. 269 XP
  cryothic's avatar

  @Anoniem-2024:
  Zo te zien gewoon gratis upgrade, net als met Horizon Forbidden West.
  https://store.playstation.com/nl-nl/concept/10000956

  2 Standard Editions, en beide hebben de tags “PS4” en “PS5”, ondanks dat de omschrijving niet over een upgrade spreekt.

  Horizon was hetzelfde verhaal. Een “PS4 versie” voor 69 en een “PS4 & PS5 versie” voor 79.

  Bij de aankondiging werd beloofd dat ze gratis te upgraden zouden zijn van PS4 naar PS5. Echter zijn ze een jaar uitgesteld, en wil Sony van die gratis upgrades af. Dus Sony kwam een tijd terug met de melding dat de upgrade 10 euro zou kosten.

  Fans kwamen echter zo ontzettend in opstand, want er was beloofd dat de upgrade gratis zou zijn (toen de games origineel een paar maanden na de introductie van de PS5 zouden komen).

  Dat is dus daarna aangepast, maar de prijzen in de store niet.
  Als je nu op je PS5 naar de store gaat om Horizon te kopen, betaal je dus 79 euro.
  Als je via de site, of via een PS4 naar de store gaat, kun je de versie voor 69 kopen, en gratis upgraden.

  Slag om de arm: zoals gezegd heeft de omschrijving van de 69 euro-GT7 daar niet in staan dat de upgrade er in zit. Maar de PS4 & PS5 tags staan er wel bij.

 6. Anoniem -
  Anoniem-8859's avatar

  Ik heb de 25th versie en er staat duidelijk op te lezen, volledige versie voor ps4 digitaal, ps5 disc versie. Maar je kan de ps4 versie niet gratis upgraden naar ps5. Het gaat dus degelijk om een special edition die mensen die nog geen ps5 hebben de 2 edities te downloaden. Via het zelfde account hou je de vooruitgang. Maar geef of verkoop je em door zijn het stand-alone versies.