Forum

Topic: Gran Turismo Sport

Anoniem's avatar

Hey,
Gran Turismo Sport voor eerste keer gespeeld,voor goed begrip volslagen leek.
Wat me opvalt ,eerst speelde ik de ganse rijschool uit 48 lessen met als laatste opdracht(48ste) 1 ronde rijden.De snelheid waarmee ik dit examen kan rijden ligt heel hoog,daardoor moeilijk,maar ook heel uidagend,leuk.
Opvallend,en tot mijn grote verbazing en daar gaat mijn vraag eigenlijk over,als ik dan na examen begin te spelen op arcadecircuits,is dat de snelheid LAGER is,minder leuk,of is het zo met meer te spelen de snelheid dan automatisch zal omhoog gaan,na verloop van tijd,als soort van beloning.Probeerde toen eens te spelen via rubriek GT League.Ik probeerde snelheid aan te passen via vermogen,maar dat lukte niet omdat te bevestigen pffff.
Dus als ik wil racen met zelfde hoge snelheid als in gevorderdenexamen,hoe kan ik aan diezelfde hoge snelheid racen in rubriek ARCADE,uiteraard ook in GT LEAGUE.
Bedankt bij voorbaat.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-4206's avatar

  Welke auto kreeg je bij het examen? Misschien moet je nog een snellere auto kopen of vrijspelen

 2. 8938 XP
  7th-son's avatar

  Wellicht was dat een getunede auto waar je mee reed tijdens dat examen?

 3. Anoniem -
  Anoniem-7729's avatar

  Bedoel je je eigen snelheid van de auto of de snelheid van de race?

 4. 11 XP
  rudy's avatar

  Kon het oplossen door rijassistentie uit te schakelen,ingeschakeld remde hij spontaan(automatisch) voor de bochten,nu moet ik het zelf doen,beter zo.
  Hartelijk dank voor reacties,heel dankbaar hoor.
  Groetjes.
  rudy