Forum

Topic: Ideeenbox?

Anoniem's avatar

Hi Playsense

Ik dacht ik kop weer eens een idee op het gamespeelveld hier op de site. Is het mogelijk om een forum te openen waar we ideeen kunnen opperen om de site te verbeteren te verleuken of gewoon te praisen en waar dan misschien op gestemd kan worden? Zeg maar de…. Wait for it… I D E E E N B O X challenge of zoiets

Dit is ook mijn 2e poging om mijn gemis, dat ik op vrijwel elke site die ik lees voor games heb, te proberen te verwezenlijken en dat is om een game list en game Wishlist te kunnen maken naar aanleiding van jullie nieuws, previews en reviews. Nu ik wat ouder word, is onthouden simpelweg niet mogelijk en misschien is het ook leuk om met mede Playsense gebruikers onze lijsten te vergelijken. Voor mij als ik weer eens een lijst aan games bekijk die in de aanbieding zijn dan zou ik het niet weten wat te kopen.

00k leuk te kijken we de grootste / dikste ‘lijst’ heeft 😀

Cheers

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

18 reacties

 1. 11268 XP
  RobanosSmatros's avatar

  Klinkt goed sta ik zeker voor in!
  Stel dat ik nu mag openen en ik vraag aan jou top 5 games die een must have zijn voor ps eigenaren heb je dan al een opening?

 2. 423 XP
  Colonski's avatar

  Ik share alleen als het in m’n playsense lijst kan zetten

 3. 9715 XP
  stefan52a's avatar

  Challaaanggeee? Wat? Lol.
  Voor game list is de GG app misschien wat voor je, vind ik zelf n erg goede app.

 4. 349 XP
  PS89's avatar

  Gaat er vast niet komen. De mobiele apps zijn al jaren niet meer geüpdatet (iOS 5 jaar, Android 3 jaar) en problemen op de website zelf wordt ook niks aan gedaan. Volgens mij zit er maar een klein team achter Playsense en hoef je enkel reviews en nieuws te verwachten.

 5. 423 XP
  Colonski's avatar

  @stefan52a: Cheers, k ga t bekijken

 6. 9715 XP
  stefan52a's avatar

  @Colonski: Geen probleem, geef me zeker je feedback, ben wel benieuwd

 7. Management - 2339 XP
  Rastapopulos's avatar

  Zal het meenemen in een bespreking binnenkort, antwoord kan echter even op zich laten wachten (want druk).

 8. 1415 XP
  PvdW90's avatar

  Leuk idee, maar er is vaker aangeven dat het budget klein is dus de app die ik veel gebruik zal niet geüpdatet worden. Dus ook geen functies die toegevoegd kunnen worden. Maar wie weet worden we verrast.

 9. Anoniem -
  Anoniem-1055's avatar

  Weet je wat een goed idee is? Als eindelijk dat anoniem reageren wordt uitgezet, want deze site is echt de plek voor online trollen geworden. Er kan op geen enkele manier normaal een discussie worden gevoerd en je ziet steeds meer oudgedienden vertrekken door het constante gezeik in de reacties. Ik log zelf ook niet meer in omdat ik geen zin heb in talloze notificaties van anoniempjes die het niet kunnen hebben als ze een keer op hun plek worden gezet. Dus bij deze een anonieme tip 😉

  Zodra die bezem er doorheen is gehaald en er weer fatsoenlijk gereageerd kan worden, dan kun je pas gaan kijken naar community features. Maar als dit zo doorgaat denk ik dat er hier binnen de kortste keren enkel nog maar trollen zijn. Doodzonde!

 10. Anoniem -
  Anoniem-6379's avatar

  @Anoniem-1055: Gaan ze niks mee doen. In 2021 al geopperd:

  https://playsense.nl/432235/community-feedback-anonieme-reacties-mobiele-app-en-meer/

 11. Anoniem -
  Anoniem-5618's avatar

  @Anoniem-6379: Terwijl vrijwel iedere reactie op dat artikel vraagt om anoniem uit te zetten en het dan nog niet doen. Doodzonde!

 12. 9715 XP
  stefan52a's avatar

  @Colonski: En? 🙂

 13. Anoniem -
  Anoniem-793's avatar

  Vroegah (maar dat was met de oude site) had je wel zo’n optie, maar dan moest je moest dan echt naar het profiel gaan van het betreffende lid. Mijn ervaring is dat zulke lijstjes als snel in de vergetelheid raken.

 14. Anoniem -
  Anoniem-3576's avatar

  Op een zombie-site zoals PlaySense?

 15. Anoniem -
  Anoniem-4267's avatar

  @Anoniem-1055:
  Reageert een anonieme gebruiker die zogezegd een account heeft. Best hypocriet, dat. En de reden die opgegeven wordt is op zijn best lachwekkend. “Anoniempjes die op hun plek gezet worden”… jezelf onsterfelijk belachelijk maken door je te laten stangen en omdat je de ziekelijke neiging hebt om je onbelangrijke mening te verdedigen lijkt mij eerder een juiste beschrijving

 16. Anoniem -
  Anoniem-5025's avatar

  @Anoniem-4267: Gaat het wel met je? Slachtofferhulp is iedere dag van 08:00 tot 20:00 te bereiken op 0900 0101. Bel ze en praat erover, ik hoop dat het je helpt.

 17. 423 XP
  Colonski's avatar

  @stefan52a: Tjsaa, ziet er leuk uit. Net iets lastiger dan een lijst die ik kan hebben hier maar t werkt

 18. 9715 XP
  stefan52a's avatar

  @Colonski: Hmm, vind het zelf wel lekker werken en niet heel lastig in elkaar zitten.