Forum

Topic: In contact komen Playsense

Anoniem's avatar

Beste PS leden,

Iemand enig idee hoe in contact te komen met de redactie van Playsense, op vragen/opmerkingen via de mail reageert men namelijk niet, dit alles op het bekende [email protected]

Ik zit namelijk met het volgende;

Nog steeds krijg ik geen notificatie(s) op een reactie van een door mij geplaatst bericht, wel krijg ik wijzigingen in mijn account wél gewoon binnen.

Ook doet men niets met abuse meldingen, zowel niet gericht aan mijn adres als aan andere forumleden.

Vreemd eigenijk om je vaste bezoeker(s) zo te negeren, bezoekers die zorgen voor inkomsten die voortvloeien uit reclames (clicks) én trackers.

Alvast bedankt voor jullie nuttige bijdrages.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

23 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-6120's avatar

  Ik begrijp het beheer van deze website sws niet zo goed..

  Ze promoten in de footer nog altijd hun app. Dat terwijl de app al 4 jaar niet meer geüpdatet is en nog altijd PSX-Sense heet (de oude naam)

 2. Anoniem -
  Anoniem-5499's avatar

  doen ze niks aan,daarom ben ik al maanden anoniem

  -MANTEQUILLA

 3. Management - 2337 XP
  Rastapopulos's avatar

  Ik ga even checken voor je hoe of wat.

 4. 8823 XP
  7th-son's avatar

  Je hebt het wel voor elkaar gekregen dat ze een reactie op het forum plaatsen. Dat is een zeldzame!

 5. Anoniem -
  Anoniem-3245's avatar

  @Anoniem-5499: Ik ben dat al jaren (Ps3dennis) omdat ik me telkens opnieuw moet inloggen.

 6. Anoniem -
  Anoniem-1453's avatar

  @Anoniem-3245: joa doen ze gewoon niks mee
  -MANTEQUILLA

 7. Anoniem -
  Anoniem-8626's avatar

  @Anoniem-1453: Hier hetzelfde, account sinds 2016, maar telkens inloggen, soms ww veranderen. Daar heb ik niet zoveel zin in. Misschien is het belangrijk het te maken zoals Tweakers en Reddit, automatische login.

 8. Anoniem -
  Anoniem-1333's avatar

  @Anoniem-6120: precies dit maar om de app verder te ontwikkelen ho maar

 9. Anoniem -
  Anoniem-2592's avatar

  Misschien moet er iemand een keer helemaal vanaf scratch beginnen met een website bouwen. WordPress templates gebruiken is allemaal heel makkelijk en simpel. alleen als je het niet goed optimaliseerd krijg je dus dit soort dingen. persoonlijk heb ik een schijt hekel aan wordpress omdat je totaal geen overzicht kan houden. Waarschijnlijk lopen de Mods hier ook tegen aan. Er zijn hele simpele oplossingen voor dit soort problemen.

 10. Management - 5204 XP
  M4GN3T's avatar

  @Anoniem-6120: De app krijgt geen update meer, helaas is dat budgetair gezien niet haalbaar.

  De bug met inloggen hebben we eigenlijk nooit kunnen nabootsen en ook onderzoeken hebben niks opgeleverd. Niemand van onze redactie hoeft opnieuw in te loggen en het enige wat uit het onderzoek kwam is dat Adblock problemen oplevert – en dat gaan we niet oplossen.

  @7th-son: We doen ons best maar prioriteren altijd nieuwsvoorziening boven alles – helaas zijn de tijden verandert en hebben we gewoon eigenlijk niet meer zo heel veel budget of mankracht om alles bij te kunnen houden. Het blijft een vrijwillig iets om dit te doen en dat komt met de nodige tekortkomingen.

 11. Anoniem -
  Anoniem-5417's avatar

  @M4GN3T:

  Het word echt tijd voor nieuwe vrijwilligers! Misschien een keertje niet mensen van de sony fanclub aannemen? Mensen die minder bevooroordeeld zijn? Mensen die niet met 2 maten meten?

 12. 1118 XP
  Kassandra's avatar

  @Anoniem-5417:

  Denk dat beginnen met moderators die die eeuwige PS -> XBOX discussie bij met name praktisch elke XBOX gerelateerde artikel de kop in drukken al een mooi begin zou zijn.

 13. Anoniem -
  Anoniem-5446's avatar

  @Kassandra: Inderdaad, de site is wat dat betreft een regelrechte gifkuil geworden van hatende Xbox en PlayStation fanboys die elkaar naar de haren vliegen bij ieder gerelateerd artikel. Waarbij eerlijk is eerlijk de Sony fanboys de overhand hebben en erop lijken te kicken bij alles wat Xbox gerelateerd is haatreacties te plaatsen.

 14. Anoniem -
  Anoniem-4796's avatar

  Ik doe ook al geen moeite meer om in te loggen. Zelfs wanneer je een normale objectieve mening geeft, zonder gelijk iemand aan te vallen of te beledigen is er altijd wel iemand die zich toch aangevallen voelt en dan een op de persoon haat reactie geeft. Op een gegeven moment gebeurde dat zelfs bij berichten waarbij dat totaal niet relevant was en meldingen naar de redactie leverde niks op, ze lieten dat dan wel gewoon staan. Nu reageer ik bijna niet meer en als ik dat toch doe als Anoniem, scheelt een hoop irritatie.

 15. 9634 XP
  stefan52a's avatar

  Leuke commentsectie. Zelf worden mijn grappig bedoelde dingen wel vaak verwijderd. Lol.

 16. 8823 XP
  7th-son's avatar

  @stefan52a: maar heb je het dan over comments in het forum of op de algemene site?
  Hier kun je zeggen wat je wilt hoor, niemand die er wat aan doet

 17. Anoniem -
  Anoniem-4687's avatar

  @Anoniem-1453: @Anoniem-3245:
  Same, eerder zat ik geregeld op het forum en in de berichten. Maar dat dat uitlog probleem heeft ervoor gezorgd dat ik minder ben gaan plaatsen en uiteindelijk helemaal niks meer.. Ben nu al jaren een trouwe lurker 😉

  – PEYJ –

 18. Anoniem -
  Anoniem-2252's avatar

  @stefan52a:

  Omdat ze nooit grappig zijn.

 19. Anoniem -
  Anoniem-4207's avatar

  ik mis de oude site was veel gezelliger zonde dat ze het veranderd hebben

 20. Anoniem -
  Anoniem-1649's avatar

  Ze moeten anoniem reageren. Uitzetten beheer is lui hier

 21. 1262 XP
  SaiyanSenshi's avatar

  @M4GN3T: Zou ik mogen vragen hoeveel mensen je kan taggen per reactie? Steeds als ik er 3 of meer tag staat er je reactie moet worden goedgekeurd hoe zit dit?

 22. 1366 XP
  PvdW90's avatar

  Ik hoef nooit opnieuw in te loggen op de app.

 23. Anoniem -
  Anoniem-2512's avatar

  @M4GN3T: Geen budget die schijt reclame levert zat op ‘ Adblocker bug niet willen fixen is omdat je dan inkomsten misloopt op deze bout site zonder goed beheer