Forum

Topic: PS+ Premium 1 maand

Anoniem's avatar

Hey hallo allemaal,

Ik zou graag wel eens dat PS+ Premium willen testen maar wel maar voor 1 maand, ik las dat dit €17,50 kosten, wou dit wel eens 1x doen maar zie nu dat dit niet meer kan, weet iemand nog ergens waar ik een Nederlandse PS+ Premium kaart kan kopen of is dit echt weg? Zo ja, komt dit nog terug of is dat nog niet bekend?

Ik hoor het graag.

Mvg,
Stefan52a

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

6 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-3375's avatar

  ik ook,denk dat ik het gevonden heb

  -https://www.playstation.com/nl-nl/ps-plus/#premium

  hier kan je betalen en gelijk beginnen,ik vind dit een mooie ding voor de toekomst,heb warzone verwijderd,dus ik zal alleen mezelf stress besparen,denk zelfs dat ik met deze dienst,geen eens games meer koop,of alleen in de sale,genoeg goeie games hierin

  -lets goooooooo

 2. 9715 XP
  stefan52a's avatar

  @Anoniem-3375: Bedankt 🙂

 3. 8939 XP
  7th-son's avatar

  Ik heb nog meer dan een jaar PS Plus Essentials, maar ik kan niet zeggen van dat ik premium voor een maandje wil uitproberen, dat moet meteen voor de rest van m’n looptijd. Is daar wat aan te doen dat jullie weten?

 4. Anoniem -
  Anoniem-372's avatar

  @7th-son: nee dat kan helaas niet.

 5. Anoniem -
  Anoniem-1847's avatar

  Ja veel te duur,alleen essentieel voor cloudopslag, nieuwe update (9.60),nieuwe factory reset, mijn oude ps red die shit niet meer, Sony ’s hebzucht is crimineel,Xbox heeft wel respect voor duizenden uren, en nu zijn de kosten van van 5.99 naar 8.99 per maand gegaan, funk Sony

 6. 8939 XP
  7th-son's avatar

  @Anoniem-1847: essential is even duur als de basis plus hoor, er staat nu alleen essential achter..

  Raar gepraat allemaal