Forum

Topic: Xbox One Externe Schijf

Anoniem's avatar

Hallo,

Ik zit met een probleem en ik probeer al dagen naar een oplossing te zoeken. Ik heb een xbox one x en heb hier een externe schijf aan met een eigen voeding. Als ik een spel speel en er is even geen data nodig (na circa) 2 minuten dan gaat mijn externe schijf in slaap stand, Ik had eerst een externe schijf zonder eigen voeding, dus ik dacht dat dat daar aan lag, maar helaas niet. Als je dan aan het spelen bent, en de schijf is in slaapstand en het spel heeft data nodig, dan blijft mijn spel enkele seconde hangen, wat zeer vervelend is. Weet iemand hoe je dit oplost, of heb je dit ook eens gehad en heb je het opgelost, dan hoor ik dat graag.
Bedankt voor het mee denken.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. 8939 XP
  7th-son's avatar

  Wat voor type en merk HDD is het?

 2. 653 XP
  Straatveger's avatar

  @7th-son: Het is een intenso memory center 6tb. Ik had dit bij day of the tentacle.

 3. 8939 XP
  7th-son's avatar

  @Straatveger: alleen bij dat spel? Dan zou ik er niet te veel tijd aan besteden eigenlijk.

  Maar na wat kort zoek werk kwam ik er achter dat het een feature is van dat merk (voor mij totaal onbekend), dat die na 5 minuten niets doen in rustmodus gaat.
  Ik denk niet dat dit een geschikte externe HDD is voor dit soort gebruik

 4. 653 XP
  Straatveger's avatar

  @7th-son: na enige spellen gespeeld te hebben, die hebben er geen last van. Hoewel de drive in rust mode gaat, op het moment dat ie aangaat, blijft het spel gewoon vloeiend door gaan. Op de ps5 heb ik de 8tb van dit merk en gebruik die al jaren zonder enig probleem. Soms wel dat de muziek in het spel even een onderbreking heeft, maar verder prima. Dus dat heeft aan het spel gelegen.