http://playsense.nl/images/file/img_512b757b4fc9e.jpg

Na enkele discussie in de comments van dit nieuwsbericht, over het niet ondersteunen van CD’s en SACD’s ontstond er wat onenigheid over muziek op de PS4. Nu waren wij onder andere zelf ook van mening dat dit geen probleem is, zolang er maar degelijke alternatieven zijn. De populairste alternatief hier in Nederland is ongetwijfeld Spotify, een muziekdienst die je een enorme muziekbibliotheek laat streamen.

Spotify is al aanwezig op Android, Windows Phone en iOS en kent zelfs een eigen App voor mediaspelers als Boxee. Wij vroegen Spotify of er plannen waren om de service ook naar de PlayStation 4 te brengen en ons werd verteld dat ze dit niet van plan zijn.

Wel gaf Tom Noble, de PR Executive bij Spotify, aan dat ze gebruikers feedback in de gaten blijven houden. Wellicht als er dus genoeg vraag naar is dat deze plannen nog eventueel kunnen wijzigen.

We’re always looking to bring Spotify to new and interesting platforms and continue to monitor user feedback, but we’ve no imminent plans to launch on the Playstation 4.