Enige tijd geleden maakte Sony bekend dat er een aantal speciale pakketten op de agenda stonden voor de release van God of War: Ascension. Het ging hierbij om een combinatie van de game met een speciale Kratos DualShock 3 controller, maar ook een losse controller en tenslotte een gelimiteerd PS3 pakket. Bij de 500GB PS3 bundel zit niet alleen de Special Edition van God of War: Ascension inbegrepen, maar ook de speciale controller.

Tot voor kort werd er over de specifieke prijzen van de pakketten nog niet gecommuniceerd, maar hier is vandaag verandering in gekomen. De adviesprijzen hebben we hieronder voor je opgesomd en alle uitgaven liggen vanaf 13 maart in de winkels.

  • Losse DualShock 3 “Kratos” controller: €59,98
  • DualShock 3 “Kratos” controller + God of War: Ascension: €99,98
  • PS3 Black 500GB + DualShock 3 Black controller & God of War: Ascension: €299,-
  • PS3 White 500GB + DualShock 3 “Kratos” controller & God of War: Ascension Special Edition €309,-

Let op! Het speciale PS3 pakket van 500GB in het wit wordt niet overal verkocht. Tot nog toe is deze enkel opgedoken bij Game Mania, voor een prijs van €292,-. Wij wachten nog op bericht vanuit Sony met het nieuws of andere (web)winkels het pakket ook in hun assortiment gaan opnemen. Zodra we meer weten zullen we jullie van een update voorzien.