Twee weken geleden zag Metal Gear Rising: Revengeance officieel het levenslicht en daar was dan de eerste Metal Gear, waarin je alleen als Raiden kunt spelen. Het was een gedurfde actie van Kojima Productions en Platinum Games, welke zich wel uitbetaalt. De game doet het prima in de verkopen en werd door buitenlandse media en ons beloond met een verdiend mooi cijfer.

Om de game een beetje fris te houden nadat je de singleplayer hebt geklaard komt binnenkort de allereerste Europese DLC uit, zo meldt uitgever Konami. In dit pakket zitten welgeteld 30 nieuwe VR missies waar je wel even zoet mee bent. Deze DLC zal later worden opgevolgd door twee verhaal gedreven uitbreidingen, waarin je in de eerste meer leert over Sam, welke tevens een speelbaar personage zal zijn.

In het andere pakket staat Blad Wolf, of ook wel Raiden´s side-kick, centraal en ook hij is speelbaar. De prijs en release voor de eerder benoemde VR missies is nog niet bekend, maar ga uit van een bedrag rond de twee euro. Als we definitieve prijzen en data weten dan lees je het uiteraard hier.