Saints Row is al sinds het begin van de franchise een geweldig voorbeeld van over-the-top actie. Het wordt per deel in de franchise wilder en heftiger en die gang van zaken wil Deep Silver graag voortzetten, maar dan in fysieke vorm.

Tot nog toe waren de Collector’s Edition uitgaven van de games vrij simpel en ingetogen. Saints Row: The Third had exclusief voor de Xbox 360 een mooie headset, maar hier hield het ook mee op. Ditmaal wordt er flink uitgepakt met de inhoud van de speciale editie en wat er dan precies uitgepakt kan gaan worden, daarin spelen wij de doorslaggevende factor.

Wil je een t-shirt, een statue of zelfs een auto-tune device of een dubstep Doomsday button terug zien? Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden en je kunt jouw favorieten via een enquête doorgeven. De waarderingsopties omspannen ‘HELL NO!’ tot aan ‘AWWWWW YEAH!’, waarmee je duidelijk kunt aangeven wat je aanstaat en wat niet.

De uitkomst van de enquête wordt meegenomen in de uiteindelijke beslissing over de inhoud, dus breng snel je stem uit via deze website. Laat ons even weten wat jou zou overhalen de Collector’s Edition van de game aan te schaffen en of je misschien zelfs nog opties mist… zoals een paarse dildo?