In februari dit jaar kwam een zeer gewaardeerde titel in Japan in digitale vorm naar het westen, namelijk Ragnarok Odyssey voor de PS Vita. De titel is afkomstig van een MMORPG die in 2002 in Korea uitkwam, maar het gebruikte universum is altijd populair gebleven.

Dit blijkt ook in het westen een graag geziene stijl, want Ragnarok Odyssey wist al snel in de top te staan qua downloads van het PlayStation Network en dat succes betekent nu dat we Ragnarok Odyssey Ace hier ook mogen verwelkomen. ‘Ace’ is een uitgebreide versie van het origineel, met een nieuwe dungeon genaamd ‘Tower of Yggdrasil’ en na het einde nog een nieuwe episode. Tevens maak je kennis met het ‘ACE’ battle system. Mocht je Ragnarok Odyssey al in je bezit hebben, wees dan niet getreurd. Je savegames zijn ook te gebruiken in Ragnarok Odyssey Ace.

De game komt zowel naar PlayStation Vita als naar de PlayStation 3. In Japan zal de game voor PS Vita op 11 juli uitkomen, maar voor de PS3 werd nog geen datum genoemd. De game zal hoogstwaarschijnlijk pas volgend jaar in het westen uitkomen.