Vorige week brachten we jullie het droevige nieuws dat XCOM, een tactische shooter van uitgever 2K Games, mogelijk geannuleerd was. De website en ook YouTube video’s van de game waren offline gehaald en we weten allemaal dat dat vaak geen goed nieuws betreft.

Nu is er nieuwe informatie aan het licht gekomen die mogelijk wijzen op een her-onthulling van de game. VideoGamer kreeg namelijk een heel verdacht pakketje binnen waarop stond: “Burn after opening”, met als inhoud een dossier, asbak en aansteker. In het dossier bevinden zich meerdere hints die naar XCOM verwijzen. Ook zal wellicht zal de naam ‘XCOM’ veranderd zijn naar “The Bureau”, zo bleek uit bevindingen van onze concullega’s van Kotaku.

Al het overduidelijke bewijs dat VideoGamer heeft om te geloven dat het mysterieuze pakketje op de game XCOM slaat, kun je in de video hieronder bekijken. Wat 2K Games precies op de planning heeft staan omtrent deze tactische shooter laten we nog even in het midden, maar het is wel enorm fascinerend.