Hebben jullie nog genoten van de laatste paar dagen zomers weer van dit jaar? Met minder goed weer op komst is het uitstekend weer om je backlog eens onder handen te nemen. Heb je momenteel niet meer zoveel liggen, dan hebben wij vanzelfsprekend nog wel wat aanraders voor je. Voor een niet al te hoge prijs kun je je heel wat uren bezighouden met onderstaande games!

Syndicate

In een duistere, chaotische wereld zonder overheidsbemoeienis, proberen syndicaten de lokale markt compleet en tegen elke prijs in handen te krijgen. Niemand durft kritiek te uiten op Eurocorp, Cayman Global en Aspari; de drie megabedrijven die een keiharde machtsstrijd uitvechten met de Amerikaanse markt als inzet. In de wereld van Syndicate is alles digitaal met elkaar verbonden, ook mensen. Spelers zijn niet beperkt tot de wapens in hun handen. Dankzij de DART 6-hersenchip kunnen spelers de tijd vertragen en inbreken in de digitale wereld om hen heen.

SSX

Strijd zowel tegen andere boarders als tegen de bergen. Spelers volgen het verhaal van een team dat probeert om als eerste de meest gevaarlijke bergen ter wereld te overwinnen. Het team gaat de hele wereld over en komt in aanraking met de meest barre situaties die Moeder Natuur in petto heeft. Van de bergtoppen van de Himalaya, tot de ijzige vlaktes van Antarctica. En het zijn niet alleen de bergen die spelers te vrezen hebben. In SSX is het je eerste doel om te overleven. En natuurlijk is het geheel in de stijl van SSX om dat zo stijlvol mogelijk te doen!

 

  • Prijs: €11,99
  • Verzendkosten: €2,50
  • Onze review: SSX, door Roy Wijkstra
  • Metacritic score: 81
  • Link: Yourgamezone

The Bureau: XCOM Declassified

The Bureau – XCOM Declassified is gebaseerd op het klassieke verhaal over de mensheid en hun strijd tegen een onbekende buitenaardse vijand. Je neemt de rol aan van Special Agent William Carter, die met de hulp van zijn team de groeiende vijandelijke bedreiging moet identificeren en elimineren. Maar elke vijand is een gelegenheid om meer te weten te komen: Leid een strategische aanval tegen de buitenaardse bedreiging, verover hun technologie en gebruik hun wapens tegen hen.