Agent is de exclusieve PlayStation 3 game die Rockstar Games jaren geleden officieel aankondigde, maar tot op heden is het doodstil rondom de titel. Wel gaf Strauss Zelnick (TakeTwo Interactive baas) twee jaar terug nog aan dat de game in de maak was en dat was ook gelijk het laatste ’teken van leven’ over de game.

Inmiddels is er bewijs opgedoken dat de game ook anno 2013 nog in productie is en wel dankzij internetspeurneus Superannuation. Deze heeft namelijk de CV gevonden van Jon Young, welke al enkele jaren bij Rockstar werkt.

In zijn CV staat onder andere Agent vermeld als game waar hij aan werkt en hoewel dit niet alles zegt, staat ook GTA V in datzelfde lijstje. Deze game is nog niet verschenen wat enigszins suggereert dat de CV relatief overeenkomend is met de huidige projecten van Rockstar. Om dit aan te vullen; de CV zelf is van mei 2012, maar exact dezelfde informatie staat nu nog op het LinkedIn profiel van Young.

Het lijkt er dus op dat Rockstar in alle rust verder werkt aan Agent, maar nu de PlayStation 4 eraan zit te komen lijkt de kans op een PS3 release met de dag kleiner te worden. Wellicht dat Agent op de PlayStation 4 verschijnt.