Wie na het eerste seizoen van The Walking Dead – de gamereeks, niet de televisieserie – niet kon wachten om met meer episodes aan de slag te gaan, zal deze zomer zijn hart kunnen ophalen aan wat extra content. Telltale komt dan namelijk met een nieuwe episode, die de titel 400 Days draagt.

Meer details betreffende de nieuwe aflevering van The Walking Dead werden er niet gegeven op de persconferentie van Sony, maar Jack Tretton kondigde wel trots aan dat The Walking Dead – het eerste seizoen plus de extra episode – binnenkort zijn opwachting zal maken op de PlayStatio Vita.

De handheld mag dan wel niet met de meest indrukwekkende titels zijn komen aanzetten in het verleden, dit is alvast een uitstekende toevoeging aan het repertoire van de handheld.

UPDATE: ondertussen werden er op de PlayStation Blog al wat meer details over de nieuwe episode gegeven. 400 Days zoomt in op vijf gloednieuwe personages, door wiens ogen je de zombie uitbraak zal kunnen beleven. Beslissingen die je doorheen het eerste seizoen nam, zullen de gebeurtenissen in 400 Days beïnvloeden. Wij kunnen alvast niet wachten om met deze episode aan de slag te gaan.