Overmorgen is het 17 september en dat betekent dat GTA V in de winkels belandt. Dit betekent voor velen afzondering en geen tijd voor andere games. Natuurlijk bestaan er ook gamers die GTA V nog even laten voor wat het is of die deze game gewoon niet leuk vinden. Voor hen hebben wij vandaag weer enkele leuke games met lage prijzen, waar je de komende tijd wel mee zoet zal zijn.

Batman: Arkham City Collector’s Edition

Arkham City is de setting voor dit nieuwe duistere avontuur vol knok, stealth & puzzelavontuur met de Gotham Knight. Zijn voorganger Batman – Arkham Asylum verraste vriend en vijand met zijn knappe graphics, uitstekend combatsysteem en leuke gadgets. De verwachtingen voor Batman – Arkham City zijn dus hooggespannen. Het lijkt erop dat de makers met de talrijke verbeteringen, waaronder een 25 uur durende storyline, 400 extra challenges en zijmissies en een speelbare Catwoman, fans zal laten watertanden.

Killzone 3

Killzone 3 belooft nog grootser, spectaculairder en spannender te worden dan zijn succesvolle voorgangers. De Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games heeft kosten noch moeite gespaard om de levels, besturing en gameplay te perfectioneren. Het resultaat brengt honderdduizenden shooterfanaten en science-fictionfans gegarandeerd aan het watertanden. Het ultrarealistische oorlogstoneel en de uiterst gedetailleerde omgevingen vergen opnieuw het uiterste van de geavanceerde Cell processor van Playstation 3.

 

Persona 4: Arena

Twee maanden na afloop van de avonturen uit Persona 4 ontaarden de protagonist en zijn vrienden een nieuwe zaak! Daarbij horend duiken er geruchten op over een mysterieus TV-programma dat start wanneer je op een regenachtige nacht naar een televisiescherm kijkt dat niet aanstaat. De naam van dit geheimzinnige programma is “P-1 Grand Prix”, een show waarin schoolvrienden tot het bittere eind tegen elkaar moeten vechten. Wanneer onze protagonist het programma voor het eerst ontdekt ziet hij Teddie die de start van knokfestijn in gang zet.

  • Prijs: €19,99
  • Verzendkosten: €1.95
  • Onze review: Persona 4: Arena, door Matthias Spapen
  • Metacritic score: 86
  • Link: Bol.com