Het is via retailers vaak gemakkelijk om achter informatie te komen die eerder nog niet bekend was. Zo ook in het geval met games, wanneer Yourgamezone een wel heel interessante game op haar website zette. Het gaat hier om de Batman: Arkham Trilogy Collection en deze verschijnt online voor de geweldige prijs van €60,99.

Omdat het hier om een foutje kan gaan, hebben we de collectie bij meerdere retailers opgezocht. Ook hier verschijnt de collectie online. De adviesprijs blijkt €69,98 te zijn en dat is nog steeds geen slechte deal dus. De releasedatum zal volgens de website op 29 november 2013 zijn.

Bij het zien van de naam, Arkham Trilogy Collection, gaan wij ervan uit dat het hier om de games Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en het nog niet verschenen Batman: Akham Origins gaat in één voordeel bundel. We weten niet of de al verschenen games met alle DLC geleverd zullen worden of zonder, maar hiervoor hebben wij ondertussen al contact opgenomen met zowel Warner Bros als Yourgamezone. Wanneer we meer weten, lees je dat natuurlijk weer hier!