Dragon’s Crown

George Kamitani’s adembenemende homage aan klassieke fantasy games bevat fantastische character designs, weelderig gerenderde achtergronden en snelle side-scrollende beat ‘em up gevechten. Neem het op tegen hordes monsters, ontdek waardevolle schatten en vernietig imposante bazen in je zoektocht naar de ultieme schat – de Dragon’s Crown.

 

 

Killer is Dead [Limited Edition]

Mondo Zappa, het personage in wiens huid je kruipt, is een 35-jarige moordenaar die werkt voor de Brian Execution Firm, een ondergrondse organisatie onder leiding van semi-cyborg Brain Roses. Dit bedrijf stuurt Zappa de hele wereld rond, een wereld waar ruimtetourisme en cybernetica niet langer als ongewoon gezien worden. Zappa z’n missie is simpel: vermoordt onderweg een aantal specifieke doelwitten. Laat deze doelwitten nu net óók koelbloedige moordenaars zijn…

 

Sniper Elite V2

Je zit midden in de actie in Berlijn, in de waanzinnige strijd tussen de Duitse en Russische troepen. Met de nadruk op het leren, het anticiperen en de druk van de jacht te behandelen, worden spelers gedwongen om vaardigheid, geduld en sluwheid om hun missies te bereiken als zij worden geconfronteerd met levensveranderende keuzes. Er moet rekening gehouden worden met de kleinste veranderingen in de omgeving, in de perfecte positie liggen, het schot afvuren en onopgemerkt verdwijnen.

  • Prijs: €23,99
  • Verzendkosten: €2,50
  • Onze review: Geen
  • Metacritic score: 70
  • Link: Yourgamezone

Dead Island: Riptide


Ze dachten dat ze de zombie uitbraak op Banoi hadden overleefd. Ze dachten terug te kunnen keren naar de samenleving. Nadat ze de veiligheid van het militaire schip hebben bereikt, slaat het lot wederom toe, een storm komt dichterbij en de chaos is in alle hevigheid terug.