Dinsdag over een week is het zover, dan kunnen we ons eindelijk weer helemaal op laten gaan in de multiplayer van een nieuw deel in de  Call of Duty reeks. Call of Duty: Ghosts gaat namelijk op 5 november uitkomen en om dat te vieren heeft Activision een Double XP week aangekondigd voor in de multiplayer van zowel Call of Duty: Blacks Ops 2 als in Modern Warfare 3.

Tot en met 1 november is het mogelijk om dubbel zoveel XP te bemachtigen en dit is natuurlijk een mooie uitkomst als je nog even wilt prestigen. Daarnaast blijft het niet alleen bij dubbele XP, want het zal ook mogelijk zijn om exclusieve content vrij te spelen voor in Call of Duty: Ghosts. Het gaat hier om 6 achtergronden die je kan unlocken om vervolgens te gebruiken voor je soldaat in Ghosts.

Wanneer je de multiplayer hebt gespeeld van Modern Warfare 3 en Black Ops 2 zal je twee verschillende backgrounds ontvangen. Ben je vervolgens ook nog eens prestige geworden in beide games, dan ontvang je nogmaals twee andere backgrounds. Ben je zelfs master prestige? Dan ontvang je de exclusieve achtergronden die je hieronder kunt bekijken.