Dat Treyarch dit jaar met een nieuwe Call of Duty zal gaan komen is geen nieuws meer, het is alleen nog de vraag om welke titel het hier zal gaan. Het balletje lijkt wat het laatste betreft nu voorzichtig aan het rollen te zijn gebracht door YouTuber Drift0r. Zoals je in zijn onderstaande video kan zien heeft hij in een paar multiplayer levels van Call of Duty: Black Ops II een kleine afbeelding ontdekt die weer verwijst naar een ‘Snapchat-link’.

Deze link is weer gekoppeld aan het officiële Call of Duty account en inmiddels is daar de volgende korte teaser op verschenen die je hier kan bekijken. In het zeer korte filmpje horen we een stem het volgende zeggen: “Listen only to the sound of my voice”. Betekent dit dat we een Call of Duty: Black Ops III kunnen verwachten of zal het toch gaan om een nieuwe World at War?

Dat is nog even de vraag, maar deze hint lijkt in ieder geval de opmaat te zijn naar een mogelijke onthulling die wellicht binnenkort zal plaatsvinden. Dat is ook niet heel vreemd aangezien Call of Duty: Advanced Warfare vorig jaar begin mei officieel aangekondigd werd.