Resident 5 en zeker Resident 6 waren volgens velen geen games die de naam van franchise hoog konden houden. De serie bevindt zich duidelijk in een neerwaartse spiraal en dat moet Capcom zich ook beseft hebben. Al een tijd gaat er een gerucht dat Capcom werkt aan een nieuwe Resident Evil en mogelijk willen ze jou als fan daar nu bij betrekken!

Via Campcom Unity heeft de uitgever een wedstrijd gelanceerd waarin wordt gevraagd naar jouw meest favoriete Resident Evil moment. Hoewel Resident Evil niet bij naam wordt genoemd, wordt er ook geen moeite gedaan om de suggestie te ontwijken dat het hier daadwerkelijk gaat om het volgende deel in de befaamde survival-horror franchise, getuigt de afbeelding hierboven.

Het lijkt er dus op dat Capcom fans van Resident Evil echt probeert te betrekken bij de ontwikkeling van het nieuwe deel. Ben jij zelf dus ook nog steeds zo’n grote fan, dan kan je altijd een poging wagen. Immers is nooit geschoten altijd mis en wie weet ben jij dan straks wel een gemuteerde zombie op wie wij ons magazijn leeg mogen schieten.