BioWare werkt momenteel hard aan Dragon Age: Inquisition en daarnaast wordt een heruitgave van de Mass Effect trilogie overwogen, erg tof dat laatste, maar stiekem zijn wij veel nieuwsgieriger naar Mass Effect 4. De kans is groot dat de game groots in de spotlight gezet zal gaan worden op de E3, maar dat is helaas nog wel even wachten. Gelukkig worden we een piepklein beetje gelukkiger gemaakt met wat informatie over de game.

Yanick Roy, studio director bij BioWare, heeft namelijk van zich laten horen op Twitter. Een fan vroeg hem hoe ver de ontwikkeling van Mass Effect 4 staat. Nu zou je denken dat de game nog redelijk in de beginfase van ontwikkeling zit, maar het nieuwe avontuur dat ons wordt geleverd vanuit Montreal blijkt al veel verder te zijn.

De tweet zegt min of meer dat ze al halverwege zijn. Tenminste, als je de geheimzinnige tweet nog eens helemaal goed uitpluist. Dit vergroot zeker de kans dat de game groots onthuld gaat worden op de E3. We wisten al dat er qua gameplay flink wat nieuwe toevoegingen zullen komen en dat hoofdpersonage Shepard niet terugkeert, maar dit is het eerste echte concrete nieuws. We houden je uiteraard op de hoogte!