Gisteren deelden we nog het nieuws met jullie dat ontwikkelaar BioWare wellicht met een remake van de eerste drie Mass Effect games op de PlayStation 4 gaat komen. Vandaag hebben we nog meer informatie rondom Mass Effect, maar deze keer gaat het om het volgende deel in de franchise.

BioWare heeft tijdens een speciaal livestream evenement namelijk zeven concept-art afbeeldingen vrijgegeven van de nieuwe Mass Effect game, die vooralsnog geen officiële naam heeft gekregen. De afbeeldingen zien er schitterend uit en tonen onder andere verschillende omgevingen en daarnaast zien we een soort alien en een voertuig voorbijkomen. Alle concept-art afbeeldingen kun je in de galerij onderaan dit bericht bekijken.

Naast deze afbeeldingen deelde BioWare ook enkele interessante details over het volgende Mass Effect deel. Zo werd er vertelt dat de game nieuwe alien rassen bevat, die elk een eigen wereld hebben. Deze wereld kunnen volledig verkend worden door de speler. Ook bevestigde de ontwikkelaar dat Chris Schierf het script van de game zal schrijven. Schierf was eerder verantwoordelijk voor onder andere Halo 4.