Ahsan Rasheed, die op NeoGAF en Twitter beter bekend staat als ‘Thuway’, claimt belangrijke informatie te hebben over de aankomende E3. Al een tijdje gonst het van de geruchten dat de beurs dit jaar gaat knallen met een heleboel nieuwe AAA-titels, maar de insider zegt nu ook een aantal van deze titels te weten te zijn gekomen.

Uit zijn laatste tweets lezen we in de eerste instantie dat hij een aantal dingen te weten is gekomen die hij niet mag zeggen, maar plakt daar vervolgens nog achteraan dat er een next-gen Deus Ex aangekondigd gaat worden. Niet veel later tweette hij ook dat Mass Effect 4 getoond gaat worden, maar niet Mass Effect 4 zal gaan heten. Hij sluit die tweet af met de zin: ‘its going to be Mass Effect: _ _ _ _ _ _ _’. Niet dat we daar veel aan hebben of iets dergelijks.

Zijn laatste tweets over Uncharted lijken nog het meest geloofwaardig. De game van Naughty Dog zou onlangs intern getoond zijn samen met Project Beast. Een (vermoedelijk) exclusieve game voor de PlayStation 4 van de studio achter Dark Souls. Op de E3 zullen de bezoekende journalisten een gameplay trailer te zien krijgen en volgens Rasheed ziet het er ‘unbelievable’ uit. Ook Project Beast zou onthuld worden op de E3.

Het is niet de eerste keer dat er mensen zijn die beweren informatie te hebben over wat er al dan niet getoond gaat worden op de E3, dus neem dit vooralsnog even met een korrel zout.