http://playsense.nl/images/file/img_5395f441cf07a.jpg

Ubisoft heeft tijdens de Microsoft persconferentie nieuwe gameplay getoond van de game The Division. De gameplay die getoond werd was afkomstig uit New York City en liet de stad in zijn meest verschrikkelijke toestand ooit zien. Alles was kapot, metro stations waren verlaten en en het heuse apocalypse gevoel was behoorlijk aanwezig.

The Division is een next-gen titel waarbij de graphics werkelijk van het scherm spatten en de game zag er nog minstens net zo goed uit als tijdens de onthulling vorig jaar. Met een enorm hoog detail-level is dit eigenlijk de eerste titel die we gezien hebben die we echt next-gen durven te noemen.

Het vuurgevecht wat plaats vindt in de beelden is enorm realistisch en het lijkt wel een film waar je naar zit te kijken. De actie is zo intens en filmisch in beeld gebracht, dat is een hele prestatie op zich. Ook zagen we een mobiele vlammenwerper die op een taxi blies om zo de vijand erachter weg te krijgen. Vervolgens was er een nieuwe post veroverd door het team waar jij mee aan de slag gaat in de game.

Wel werd er, helaas, aangekondigd dat nieuwe downloadbare content eerst op de Xbox verschijnt.