http://playsense.nl/images/file/img_53fdcc6480f45.jpg

Saints Row IV was eigenlijk meer Saints Row 3.5 en kende heel weinig verandering tegenover het derde deel. Het leek uiteindelijk dan ook meer of men een DLC pakket omgetoverd had in een nieuw deel. Na het faillissement van THQ werd Volition Studios overgenomen door Koch Media en heet het nu Volition Deep Silver.

Deep Silver heeft nu aangekondigd dat Volition Deep Silver tijdens PAX, wat deze vrijdag al van start gaat, haar nieuwe project gaat onthullen. Dit zal gebeuren tijdens een panel die wordt gehost door Saints Row producer Jim Boone en Saints Row stemactrice Natalie Lander.

Tijdens dit panel zal men exclusieve gameplay, artwork en details gaan onthullen van het huidige project waar ze aan werken. Het kan natuurlijk zijn dat men met een nieuwe IP komt, maar de kans is behoorlijk groot dat het gewoon een volgend deel gaat zijn in de Saints Row franchise.

De nieuwe titel van Deep Silver zal ook speelbaar zijn op de showfloor, naast games als Escape Dead Island, Metro: Redux en Dead Island 2.

Vorig jaar augustus kwam Saints Row IV uit voor PS3, Xbox 360 en PC. Vermoedelijk gaat men nu natuurlijk ‘next-gen’ met een nieuwe game.