LEGO heeft met succes een aantal populaire franchises vertaald naar een blokkige versie en met LEGO Batman 3: Beyond Gotham lijkt het erop dat de makers zichzelf weer gaan overtreffen. Maar liefst 150 karakters uit het DC Comic universum zullen hun opwachting maken, waaronder een aantal beroemdheden.

Zo zien we dat talkshowhost Conan O’Brien een rol heeft in de game, die grappig genoeg niet helemaal aansluit bij zijn werkelijke zelf. Ook regisseur en acteur Kevin Smith mogen we in LEGO vorm verwachten, welke meteen roept dat dit absoluut een hoogtepunt in zijn leven is. Daarnaast is er al eerder aangekondigd dat we (hetzij in DLC vorm) ook Green Arrow mogen verwachten. Stephen Amell, die Green Arrow in de hitserie speelt, verzorgd de stem van het personage. Wat uiteraard heel tof is.

Daarnaast mogen we in die DLC ook nog heel wat nieuwe personages verwachten, waaronder: Oliver Queen, Diggle, Felicity Smoak, Helena Bertinelli (Huntress), Slade Wilson, Roy Harper, Sarah Lance (Black Canary) en Malcom Merlyn. Verder zal er een nieuwe level te spelen zijn en worden er nieuwe voertuigen toegevoegd.

Bovenaan hebben we uiteraard de zeer vermakelijk ‘behind the scenes’ trailer voor je en hieronder een aantal screenshots. LEGO Batman 3: Beyond Gotham verschijnt op 14 november voor vrijwel elk platform.