Lords of the Fallen ligt op 31 oktober in de winkels voor de PlayStation 4 en daarom geven wij de game in samenwerking met CI Games drie keer weg. Jij kan dus kans maken op één van de drie exemplaren door de onderstaande vraag te beantwoorden. Meer van Lords of the Fallen zie je in de bovenstaande trailer. Je zult zien dat de game er behoorlijk bruut uitziet, dus dit wil je ongetwijfeld wel spelen!

Wat moet je doen? Wel, Lords of the Fallen is allesbehalve een gemakkelijke game. Je zult geoefend moeten zijn, je moet tegen tig keren dood gaan kunnen en je moet beschikken over goede reflexen en inzicht om de manier te vinden waarop je de vijanden en eindbazen kunt verslaan.

Vertel ons hoe jij je (mentaal) zal voorbereiden op een game als Lords of the Fallen!

Wij zijn erg benieuwd en de drie meest dappere spelers mogen binnenkort een exemplaar van de game thuis verwachten! Volg de onderstaande stappen en stuur ook gelijk even je nickname mee.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Lords of the Fallen'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en CI Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met maandag 3 november. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door CI Games.