bloodbornee
De releasedatum van Bloodborne nadert en dat betekent dat we bijna aan de slag kunnen met de tweede grote PlayStation 4 exclusive van dit jaar. Bloodborne zal spelers een uitgebreid singleplayer avontuur voorschotelen, maar de game kent ook de nodige online features. Op de officiële Japanse PlayStation website staan alle features nu genoemd.

Allereerst bevat Bloodborne een coöp-modus. Hierin vechten maximaal drie spelers samen tegen een grote eindbaas in een bepaald gebied. Samenwerken is echter niet de enige optie in Bloodborne. De game zal namelijk ook een PvP-modus hebben, waarin je kan worden uitgedaagd door een andere speler. Deze persoon dringt jouw game dan binnen, waarna de strijd losbarst.

Verder zijn er ook nog enkele a-synchrone features in de game te vinden. Je kan bijvoorbeeld tips en andere berichten in de spelwereld achterlaten. Ook kan je in sommige gevallen zien hoe iemand anders is gestorven, zodat jij niet dezelfde fout maakt. Als laatste zijn er nog de Chalice Dungeons. Deze feature is al eerder toegelicht in een video. Mocht je deze gemist hebben, klik dan hier.

Bloodborne ligt vanaf 25 maart in de winkels voor de PlayStation 4.