http://playsense.nl/images/file/img_55002f3667ad0.jpg

De langverwachte Heists voor Grand Theft Auto V zijn eindelijk beschikbaar, maar het enthousiasme hiervoor is zo groot, dat de GTA Online servers het allemaal niet meer aankunnen. Het Twitter-kanaal van @RockstarSupport staat momenteel vol met meldingen van mensen die niet online kunnen komen en Rockstar is dan ook goed op de hoogte van de problemen.

Om de spelers zo goed mogelijk van informatie te kunnen voorzien over de stand van de servers, heeft men een speciale pagina in het leven geroepen met status-updates rondom de servers.

De problemen doen zich niet alleen voor op het PlayStation Network, ook Xbox Live-gebruikers hebben er last van. Men werkt naar eigen zeggen momenteel hard om de problemen te herstellen en vraagt het geduld van de gamers. Ook raden ze je aan de statuspagina te blijven checken voor meer informatie.

“We are aware of some issues today with players having problems connecting to GTA Online, as well as issues with the Xbox Live service. We are working to restore full access to GTA Online as quickly as possible. In the meantime, please stay tuned to this page to monitor the performance of all platforms.”