Ontwikkelaars kijken net na de release van hun game altijd erg uit naar de reviews, want hoe wordt hun game beoordeeld? Een spannend moment waarbij zowel de critici hun oordeel uitspreken alsook de spelers van de game in kwestie. De mening van de spelers wordt op veel platformen gedeeld, waaronder ook op Amazon.

Op zich prima, totdat ontwikkelaars zelf positieve gebruikersreviews achter gaan laten. De bovenstaande reviews (klik voor grotere versie) stonden op Amazon en door wat speurwerk kwam een Reddit gebruiker erachter dat deze personen werkzaam zijn bij de ontwikkelaar van de game, Harmonix. Dit deed hij op een gemakkelijke wijze, namelijk de namen vergelijken met degene in de credits van de game. Oeps!

Harmonix kwam zelf inmiddels ook met een reactie op de ontdekking, waarin ze aangaven dat dit natuurlijk niet de bedoeling is. Het is tegen het beleid dat werknemers reviews gaan plaatsen over eigen creaties en deze acties worden niet gewaardeerd. Er is al gevraagd of de reviews volledig verwijderd kunnen worden, aldus Harmonix.

Wie de onderstaande review vervolgens heeft achtergelaten is niet bekend, maar diegene steekt er op een komische wijze de draak mee. Uiteindelijk een nogal pijnlijke doch grappige situatie, waar een paar Harmonix medewerkers hopelijk wat van hebben geleerd.