De introductie zoals we hem hier vaak doen laten we voor nu achterwege. Iedereen die met enige regelmaat PSX-Sense bezoekt en de artikelen uit de Jouw mening rubriek leest, weet immers wel dat het vandaag weer raak is. Vandaag leggen we je hier weer een stelling voor, één die een positieve ondertoon kent, maar een stelling die tegelijkertijd toch een scherp randje heeft. De stelling luidt namelijk: Fallout 4 wordt de beste game van het jaar.

Erg gewaagd om op die manier deze Jouw mening te openen? Nee, waarom? Het dak ging er al spreekwoordelijk af tijdens de officiële onthulling in L.A. op de E3 en ook nadien is Fallout 4 eigenlijk alleen maar positief in het nieuws gekomen. Het is daarnaast tekenend dat alle voorgaande delen (op de consoles en op de pc) in de franchise gemiddeld genomen altijd vrij goed hebben gescoord, kijk bijvoorbeeld maar op een website als Metacritic. Bovendien is de succesvolle ontwikkelaar Bethesda Softworks, ook verantwoordelijk voor Fallout 3, Fallout: New Vegas en Dishonored, weer verantwoordelijk voor dit nieuwe deel.

Laten we het echter toch ook van de andere kant bekijken. Het succes van de voorgaande delen brengt namelijk ook met zich mee dat de verwachtingen van de fans bij een nieuw deel weer meer omhoog gaan. En hoe goed een ontwikkelaar ook zijn best doet om een kwaliteitsproduct af te leveren, iedere fan heeft zijn of haar eigen verwachting van een nieuw deel in de serie. Het is dan ook aannemelijk dat niet iedereen tevreden zal zijn met een game als in dit geval Fallout 4. De kanttekening die we hier wel bij willen plaatsen, is dat het ook gewoon lastig is om iedereen tevreden te kunnen houden.

We zijn in ieder geval erg benieuwd waarom jij meent dat Fallout 4 dé beste game van dit jaar gaat worden. Laat ons dit dan ook vooral hier weten, mocht je die mening toegedaan zijn. Als je echter niet denkt dat Fallout 4 hoge ogen gaat gooien, dan zijn we uiteraard ook benieuwd naar je argumenten hiervoor. Verpak je mening over dit onderwerp daarom vooral in een leuke reactie en drop die onder dit artikel.